Курси підвищення кваліфікації тренерів

З впевненістю у нашу переконливу

перемогу та мир !!!

Хмельницький

національний університет

ЗАПРОШУЄ

тренерів-викладачів дитячо-юнацьких спортивних шкіл на

Курси підвищення кваліфікації тренерів (тренерів-викладачів) за

спеціальністю 017 «Фізична культура і спорт»  для здобуття тренерської категорії.

Термін навчання з підвищення кваліфікації тренерів (тренерів–викладачів) складає 10 днів (75 академічних годин) з 18 по 27 квітня 2023 року за змішаною формою навчання: заняття проводитимуться за дистанційною формою навчання (програми «Zoom», «Skype»), а здача іспиту — офлайн. Вартість навчання складає 1200 грн.

Освітня програма 017 «Фізична культура і спорт» акредитована Національною агенцією забезпечення якості вищої освіти у червні 2020 року.

У програмі курсів питання програмування процесу підготовки спортсменів; фізичної, техніко-тактичної та психологічної підготовки спортсменів; медико-біологічних аспектів підготовки спортсменів; функціональної діагностики та позатренувальних факторів, що мають значний вплив на підготовку спортсменів. Курси проводяться за спеціалізаціями: циклічні види спорту, спортивні ігри, єдиноборства, швидкісно-силові види спорту. Терміни проведення подальших курсів по мірі формування груп.

Навчальний процес забезпечується висококваліфікованими фахівцями: професорами, доцентами, докторами та кандидатами наук за фахом, заслуженими тренерами та майстрами спорту міжнародного класу.

Для зарахування слухачу курсів необхідно до 14.04.2023 подати на кафедру теорії і методики фізичного виховання і спорту (kafedra_fv_khnu@ukr.net або yrdutchak@ukr.net)  електронні копії: заяви; документу про освіту; довідки з місця роботи.

Більш детальна інформація за телефонами 0677619868, 0673802440. Контактні особи:  Дутчак Юрій Васильович; Солтик Олександр Олександрович.  Сайт кафедри теорії і методики фізичного виховання і спорту http://tmfvs.khnu.km.uа.

Курси будуть проводитись за умови наявності не менше 25 слухачів.