RESEARCH SMERTER

До уваги науковців! Вебінари від компанії Clarivate!

Вебінари українською мовою, безкоштовні, проходитимуть у ZOOM. Необхідна попередня реєстрація. Передбачено електронний сертифікат учасника за умови присутності більше 90 % основного часу вебінару.

RESEARCH SMERTER

4 липня

Тема:

Тези:  Приєднуйтесь до нас, щоб досліджувати щорічні оновлення Journal Citation Reports (JCR)™. Починаючи з цьогорічного випуску, звіти про цитування журналів включатимуть уніфіковані рейтинги за тематичними категоріями, що допоможе спростити оцінку ефективності журналу та підвищити прозорість і інклюзивність.
На цьому вебінарі дізнайтеся, як можна використовувати розширені профілі журналів, щоб приймати впевнені рішення на основі даних у сучасному науковому видавничому середовищі, що розвивається, незалежно від того, надсилаєте ви свій перший рукопис чи керуєте бібліотечними колекціями. Дізнайтеся про широкий спектр показників на рівні журналу, включно з фактором впливу журналу (JIF), доступним у профілях JCR разом із описовою інформацією відкритого доступу та інформацією про учасників. Дізнайтеся про інтеграцію JCR з іншими продуктами Clarivate, включаючи Web of Science, і дізнайтеся більше про інтеграцію журнальних показників у ваші системи за допомогою Journals API.

10:15–11:15

Реєстрація:

https://us02web.zoom.us/webinar/register/WN_TM25NWWwSKGyro6_gSL8YA

 

  • 00

    дні

  • 00

    годин

  • 00

    хвилин

  • 00

    секудн

Липень 2024
Не знайдено жодної події!