
30 жовтня на кафедрі туризму та готельно-ресторанної справи Хмельницького національного університету відбулась знакова подія, а саме було проведено відкрите лабораторне заняття в групі ГРС-22-1 із дисципліни «Технології приготування продукції ресторанної справи».
Метою лабораторного заняття було вивчити сучасні технології та інструментарій приготування перших, других і третіх страв.
Відкрите заняття відвідали ректор Хмельницького національного університету Сергій Матюх; проректор з науково-педагогічної роботи Віктор Лопатовський; декан факультету управління, адміністрування та туризму Євгеній Рудніченко та завідувач кафедри туризму та готельно-ресторанної справи Ігор Журба, які були не просто глядачами, а теж долучились до генерації ідей щодо приготування страв і сервірування. Приємною несподіванкою для студентів став слайсер, вручений Сергієм Матюхом, як одного із шанувальників готельно-ресторанної справи нашого університету.

Студенти поділились на три команди, у кожної з яких були свої окремі завдання. Зуміли використати усі набуті знання, вміння та навички у виробничих ситуаціях з приготування страв. Захоплення викликали креативні ідеї та професіоналізм у вирішенні конкретних завдань, які стояли перед ними. Це ми можемо побачити на світлинах, які додаються.
Далі буде…




















Information of the Department of Tourism and Hotel and Restaurant Business