
12 вересня у стінах Хмельницького національного університету відбулася анонсована кафедрою туризму та готельно-ресторанної справи лекція-тренінг під назвою «Сучасний розвиток туризму на селі» для студентів 1–4 курсів факультету управління, адміністрування та туризму та гостей, яку провів Сергій Толстіхін, експерт з розвитку сільського зеленого туризму, наш стейкхолдер, професіонал-практик. Даний захід відбувся за сприянням та підтримки декана факультету ФУАТ Євгенія Рудніченко. Модератор зустрічі – Ігор Журба, завідувач кафедри туризму та готельно-ресторанної справи.


Під час інтерактивної лекції-тренінгу було запропоновано покрокові активності щодо відкриття власної справи у сфері підприємництва сільського зеленого туризму. Дуже цікавою вийшла та частина лекції, коли студенти та гості, разом із Сергієм Толстіхіним генерували свої ідеї щодо становлення, розвитку та ефективності туризму в громадах Подільського краю. Також лектор розкрив сучасні тенденції функціонування сільського зеленого туризму в умовах повномасштабної війни, довів необхідність проєкту «Бакота терапія» для військовослужбовців ЗСУ, показав тенденції волонтерського туризму на Поділлі.
Такі лекції-тренінги дають можливість зрозуміти, що потрібно зробити, щоб стати успішним та як краще сформувати свої фахові компетентності.
Дякуємо Сергію Толстіхіну за приділений час.



Ігор Журба,
завідувач кафедри туризму та готельно-ресторанної справи