Викладачі кафедри менеджменту Лук’яненко Г.І., Прилепа Н.В., Томаля Т.С., Гризовська Л.О. згідно угод про співпрацю періодично проводять виїздні лабораторні роботи у закладах готельно-ресторанного бізнесу м.Хмельницького для студентів спеціальності Готельно-ресторанна справа.
В осінньому семестрі 2017р. було проведено чергові виїздні лабораторні роботи у готельно-ресторанному комплексі “Sobkoff” та “Янісоль”, а також у Суші студії “EDO”.
У готельно-ресторанному комплексі “Sobkoff” лабораторні роботи були присвячені опрацюванню тем “Організація проведення бенкетів з повним та частковим обслуговуванням офіціантами”, “Порядок сервірування столу до сніданку, обіду, вечері у готелі”; у готельно-ресторанному комплексі “Янісоль” – “Класифікація номерів та номерний фонд готелю”, “Організація прийому та розміщення гостей в готелі”; у Суші студії “EDO” – “Кейтеринг –як спеціальна форма обслуговування та його матеріально-технічне забезпечення”, “Оформлення фуршетних столів”.
У ході проведення виїздної лабораторної роботи у готельно-ресторанному комплексі “Sobkoff” студенти та викладачі мали змогу безпосередньо ознайомитися з останніми тенденціями організації святкових заходів та було проведено майстер-клас з офіціантської майстерності.
Під час виїздної лабораторної роботи у готельно-ресторанному комплексі “Янісоль” студентам були представлені різні типи номерів, їх оформлення, а також забезпечуючі і обслуговуючі служби готелю.
При проведенні лабораторної роботи у Суші студії “EDO” для студентів було продемонстровано подачу страв різними методами (англійський, французький, американський та російський) та проведено майстер-клас з приготування суші.
За інформацією кафедри менеджменту