СТУДЕНТ НАПРЯМУ ПІДГОТОВКИ «ЗДОРОВ’Я ЛЮДИНИ» – ПРИЗЕР ПЕРШИХ СПОРТИВНИХ ОН-ЛАЙН ІГОР

Кроссфіт – це вид спорту, фітнесу, способу життя, який швидко набирає популярності в нашій рідній країні. Ще два роки тому лише деякі клуби відводили під заняття «функціоналкою» небагато місця, змагання були рідкісним епізодом.

Сьогодні в Україні вже існує 7 спеціалізованих клубів, де цей спорт практикується, і їхня кількість постійно зростає. Багато чого ще й зараз робиться на ентузіазмі відомих тренерів і атлетів, власників клубів та любителів спорту. Підтримати, допомогти і разом з тим показати, як багато любителів цього виду спорту, який він цікавий та видовищний – ось для чого задумані і проводяться ОнЛайн Ігри. Це, звичайно, змагання, битва. Основною метою яких є показати, що CrossFit спільнота України – це тисячі атлетів, різного віку і різного рівня фізичної підготовки, з усіх куточків нашої країни.

Перший етап – ОнЛайн – включав в себе чотири комплекси, які атлети в різних категоріях (ПРО, Аматори, 40+) виконували самостійно, надаючи для суддівства відеозапис. Майже 300 атлетів були зареєстровані, а географія учасників охопила всю країну. За підсумками цього етапу визначилися фіналісти.

Другий етап – фінал, який проходив у м. Києві на стадіоні «Спартак» 22 серпня, і складався з трьох комплексів, що включали такі вправи, як: біг, станова тяга, штовхання «саней», перевертання коліс, веслування, підтягування, вистрибування на тумби та інші.

У Он Лайн Іграх брали участь цікаві, дивовижні, професійні, надихаючі спортсмени, судді, глядачі, яким цікавий CrossFit і здоровий спосіб життя.

Студент Хмельницького національного університету напряму підготовки «Здоров’я людини» Демецький Владислав достойно представив себе та наш навчальний заклад на цих цікавих і нових змаганнях. За підсумками першого етапу він увійшов до числа найкращих атлетів, а у фіналі показав чудовий результат і посів друге місце. Щиро вітаємо Владислава та бажаємо йому подальших спортивних звершень!

Квасниця О.М., ст. викладач кафедри фізичного виховання