«Маленька справа – велика радість дітям»

КАФЕДРОЮ СОЦІАЛЬНОЇ РОБОТИ ТА СОЦІАЛЬНОЇ ПЕДАГОГІКИ ЗА ПІДТРИМКИ БЛАГОДІЙНОЇ ОРГАНІЗАЦІЇ «ХМЕЛЬНИЦЬКИЙ ОБЛАСНИЙ БЛАГОДІЙНИЙ ФОНД РОПОТАНА АНДРІЯ ГРИГОРОВИЧА» ОРГАНІЗОВАНО ТА ПРОВЕДЕНО БЛАГОДІЙНИЙ ЗАХІД ДЛЯ ВИХОВАНЦІВ ХМЕЛЬНИЦЬКОГО ОБЛАСНОГО СПЕЦАЛІЗОВАНОГО БУДИНКУ ДИТИНИ «БЕРІЗКА»

Студенти спеціальності «Соціальна педагогіка. Практична психологія» в черговий раз реалізовують своє прагнення допомогти, застосовуючи знання, уміння та навички здобуті у стінах ХНУ.

Практичний досвід у волонтерській діяльності допоміг студенти 3-го курсу – майбутнім соціальним педагогам (практичним психологам), Хмельницького національного університету, під керівництвом доцента кафедри соціальної роботи та соціальної педагогіки Рабійчука С.О., відвідати Хмельницький обласний спеціалізований будинок дитини «Берізка» з виставою, присвяченою початку Весни під назвою «12 місяців».

Вихованці центру – діти, позбавлені батьківської любові та турботи, тому кожен прихід волонтерів для дітей приносить зацікавлення, велику радість та незабутні емоції.

Студенти спробували занурити діточок у чарівний світ казки, та повірити у неймовірну силу добрих намірів. Студенти також отримали неймовірне задоволення, відтворюючи на маленькій сцені світ чарівних персонажів, що ожили зі сторінок написаного сценарію, який розробила студентка групи СП-12-1 Іванюк Тетяна.

По завершенню вистави, студенти-волонтери отримали те, заради чого вся ця подія створювалася, а саме дитячі усмішки та щирі радісні оченята.

Кафедра соціальної роботи та соціальної педагогіки висловлює щиру вдячність за фінансову підтримку Благодійній організації «Хмельницький обласний благодійний фонд Ропотана Андрія Григоровича» та сподівається на подальшу волонтерську співпрацю.

Автор: Оліфер Владислав
Фото: Іванова Мирослава

студенти групи СП-12-1
кафедри соціальної роботи та соціальної педагогіки