VI РЕГІОНАЛЬНИЙ КОНКУРС РЕКЛАМИ У ХМЕЛЬНИЦЬКОМУ НАЦІОНАЛЬНОМУ УНІВЕРСИТЕТІ

5 грудня 2014 року у Хмельницького національного університету відбулось підведення підсумків та урочисте нагородження переможців VI регіонального конкурсу реклами.

Реклама – незмінний атрибут нашого життя, з нею ми прокидаємося та засинаємо. З кожним роком ринок пропагування продукції стає все різноманітнішим. Проте створити рекламний ролик чи слоган – велике мистецтво.

Студенти-маркетологи Хмельницького національного університету у рамках VI регіонального конкурсу реклами довели: якісний рекламний продукт можна створити власними руками.

Конкурс рекламних проектів дав можливість майбутнім спеціалістам проявити себе. Окрім комерційної, учасники мали можливість створити спеціалізовану та соціальну рекламу. До традиційних номінацій організатори додали ще одну – патріотична реклама. Роботи в жовто-блакитних тонах були високо оцінені спеціалістами. Офіційними партнерами конкурсу стали: Всеукраїнська громадська організація «Українська асоціація маркетингу», Обласний центр соціальних служб для сім’ї, дітей та молоді.

Продемонструвати свої доробки мали можливість студенти з Хмельниччини, Вінниці та Чернівців, зокрема Чернівецький торгівельно-економічний інститут КНТУ, Вінницький торгівельно-економічний інститут КНТУ та інші. Особливістю цьогорічного конкурсу стало, те що до розробки рекламних проектів долучились учні 7-11 класів навчальних закладів Хмельницької області.

Кращі рекламні проекти за підсумками конкурсу були нагородженні грамотами та цінними призами. Також найкращі ідеї конкурсу будуть використовуватимуться соціальними службами при розробці буклетів та листівок.

Конкурс реклами – це можливість реалізувати себе, заявити про те, що молодь Хмельниччини збагачена цікавими та неординарними ідеями та понад усе прагне до миру та спокою, соціального розвитку країни!