Профорієнтаційний тиждень кафедри практики іноземної мови та методики викладання

Гарною традицією кафедри практики іноземної мови та методики викладання стало проведення тижня гостинності. З 17 – 21 листопада тривав тиждень відкритих дверей кафедри у контексті профорієнтаційної кампанії 2014 року, протягом якого на кафедру завітали учні випускних класів Хмельницьких шкіл ЗОШ № 21 ЗОШ №22, ТБЛ № 4, ЗОШ №1, ЗОШ № 19, гімназії №1.

Для випускників кожного закладу було проведено відкрите заняття з іноземної мови. Перед старшокласниками виступили декан факультету міжнародних відносин проф. Третько В.В. та завідувач кафедри практики іноземної мови та методики викладання проф. Бідюк Н.М. щодо визначених умов зарахування на спеціальності «Прикладна лінгвістика», «Англійська мова та література», а також особливостей організації навчання у Хмельницькому національному університеті.

Магістранти кафедри практики іноземної мови та методики викладання активно долучилися до профорієнтаційних заходів, підготувавши відкриті заняття із використанням новітніх методик викладання іноземної мови та можливостей інформаційних технологій навчання (Microsoft Lync) в лінгводидактичній лабораторії кафедри.

Було дуже приємно спостерігати як старшокласники з ентузіазмом та захопленістю сприймають інформацію та беруть активну участь у відкритих заняттях. Учні й вчителі освітніх закладів Хмельницького були вражені рівнем викладання іноземної мови та технічними можливостями кафедри і висловили свою щиру подяку магістрантам та викладачам кафедри.

Наголосимо, що проведення таких профорієнтаційних заходів сприяє поширенню інформації про високий рівень навчання та викладання у Хмельницькому національному університеті, його освітню конкурентоздатність та перспективи випускників на вітчизняному та міжнародному ринках праці.

Викладач кафедри практики іноземної мови
та методики викладання Н.В. Левицька