Візит Голови Хмельницької обласної державної адміністрації до ХНУ

29 серпня 2014 року до Хмельницького національного університету з офіційним візитом завітали: голова Хмельницької обласної державної адміністрації Прус Леонід Іванович та новопризначений директор Департаменту освіти і науки Хмельницької обласної адміністрації Фасоля Олесь Іванович.

Під час візиту очільник обласної адміністрації відвідав ботанічний сад, ознайомився з меморіальними пам’ятками на території нашого навчального закладу, побував у навчальних корпусах, музеї історії університету.

Під час зустрічі Леонід Іванович цікавився і енергозберігаючими технологіями ХНУ, тому не оминув університетські котельні. Крім того, були обговорені умови подальшої співпраці у вирішенні питань введення в експлуатацію навчального корпусу № 5, виконання спільних проектів в сфері впровадження енергозберігаючих технологій в наукових та навчальних закладах Хмельниччини.

Наостанок керівник області висловив подяку за теплий прийом, пообіцяв сприяти і допомагати у розвитку університету та вирішенні поточних проблем.

Відділ міжнародних зв’язків та зв’язків з громадськістю,
Старанчук Вікторія