УРОЧИСТА ЦЕРЕМОНІЯ ВРУЧЕННЯ ДИПЛОМІВ МАГІСТРАМ ТА СПЕЦІАЛІСТАМ ХМЕЛЬНИЦЬКОГО НАЦІОНАЛЬНОГО УНІВЕРСИТЕТУ

27 червня 2014 року у Хмельницькому національному університеті відбулись урочистості “Випускник – 2014” з нагоди вручення дипломів магістрам і спеціалістам.

Традиційно Хмельницький національний університет святкує черговий сорок сьомий випуск студентів. Це радісна і разом з тим сумна подія. За роки свого існування зі стін університету вийшло понад 50 тисяч кваліфікованих фахівців, які своєю повсякденною працею прославляють Хмельницький національний університет не тільки на теренах Хмельницької області, а й далеко за її межами.

Цього року понад 1500 випускників із 7 факультетів отримали професійну путівку в трудове життя. В урочистостях з цієї нагоди взяли участь ректор Хмельницького національного університету, професор Микола Скиба, заступник голови Хмельницької ОДА Ігор Хитрук, заступник голови-керівник апарату Хмельницької ОДА Леся Стебло, секретар Хмельницької міської ради Костянтин Чернилевський, голова правління ВАТ «Темп» Іван Праворський, а також професорсько-викладацький склад ХНУ, батьки та рідні випускників.

Високоповажні гості привітали випускників, побажали їм невичерпного джерела енергії, нових творчих здобутків, реалізації поставлених цілей. Ректор університету, професор Микола Скиба зазначив, що сьогоднішній день є надзвичайно важливим у житті нашої держави та кожного з нас, оскільки саме сьогодні відбулося підписання економічної частини Угоди про асоціацію з Європейським Союзом. Ця подія відкрила перед нами нові перспективи та водночас нові виклики. Ректор акцентував увагу на тому, що сучасний глобалізований ринок праці потребує висококваліфікованих спеціалістів, які окрім досконалих професійних знань повинні володіти трьома речами: комп’ютерною технікою, іноземною мовою та перш за все – бути патріотами. Керівництво університету та викладачі приклали максимум зусиль для формування цих вкрай важливих якостей сьогоднішніх випускників, їхнє ж завдання – не забувати про саморозвиток та постійне вдосконалення уже здобутих знань.

Дипломи випускникам вручали ректор та декани факультетів. Студентам, які активно займалися спортом, брали участь у різних творчих колективах, працювали на благо міста та університету разом з дипломами вручали почесні грамоти, а тим, які закінчили університет з відзнакою – подяку ректора.

Ольга Осійчук,
відділ міжнародних зв’язків
та зв’язків з громадськістю ХНУ