КОЛЕКТИВ ХМЕЛЬНИЦЬКОГО НАЦІОНАЛЬНОГО УНІВЕРСИТЕТУ ДОПОМАГАЄ ЗАХИСНИКАМ ВІТЧИЗНИ

Співробітники Хмельницького національного університету завжди брали активну участь у суспільному житті міста та області, а в цей нелегкий для нашої Вітчизни час в університеті відбувся захід по збору коштів на допомогу українським військовим.

Збір коштів для допомоги армії у ХНУ був ініційований профспілковим комітетом та підтриманий керівництвом університету. В рамках акції було зібрано близько 90 тисяч гривень. На зібрані кошти ініціативна група університету у складі: проректора з науково-педагогічної роботи, професора Михайла Войнаренка, голови профкому, доцента Віталія Карпенка, голови громадської ради, професора Юрія Шалапка та старшого викладача кафедри дизайну Володимира Петречка придбала тепловізор ARCHER TMA-35.

Днями керівництво Хмельницького національного університету передало пристрій представникам Управління Служби безпеки України у Хмельницькій області. Під час вручення пристрою ректор університету, професор Микола Скиба зазначив, що університет і надалі допомагатиме українським військовим у цей складний для нашої держави час. В свою чергу представники Управління Служби безпеки України у Хмельницькій області, а саме заступник начальника Управління Служби безпеки України у Хмельницькій області Сергій Лукашук та заступник начальника відділу по боротьбі з тероризмом Управління Служби безпеки України у Хмельницькій області, подякували колективу ХНУ та представникам громадських структур за постійну підтримку, та запевнили, що колектив СБУ робить усе можливе для виконання поставлених завдань по забезпеченню державної та громадської безпеки.

Колектив Хмельницького національного університету висловлює особливу вдячність військовим, які захищають нашу Вітчизну. Дякуємо вам за мужність, силу та патріотизм!

Співробітники ХНУ закликають колег з інших освітніх закладів та організацій продовжувати надавати фінансову та моральну підтримку українським військовослужбовцям – захисникам нашої Вітчизни, адже наша сила – у єдності! Слава Україні!

Ольга Осійчук,
відділ міжнародних зв’язків
та зв’язків з громадськістю ХНУ