У Хмельницькому національному університеті триває вступна кампанія

У Хмельницькому національному університеті триває вступна кампанія. Кожного дня до навчального закладу подають документи сотні абітурієнтів, що є високим показником визнання ВНЗ на теренах Хмельниччини.

Станом на 23 липня до Хмельницького національного університету подали заяви на вступ 6 548 абітурієнтів, з них: 5 924 на денну форму навчання, 534 на заочну. Найбільшою популярністю цього року користуються такі спеціальності, як: «Комп’ютерна інженерія» (418 заяв) та «Комп’ютерні науки» (309 заяв). Великий конкурс спостерігається також на спеціальностях «Програмна інженерія», «Менеджмент», «Економіка Підприємства», «Фінанси і кредит», «Філологія (англійська мова та література)», «Практична психологія».

За словами ректора Хмельницького національного університету Миколи Скиби, цьогорічна вступна кампанія проходить досить організовано та планомірно. Абітурієнти подають документи до приймальної комісії без будь-яких проблем та черг.  Під час подачі документів вони отримують усі необхідні консультації та компетентну допомогу від працівників приймальної комісії.

Нагадуємо, прийом заяв на участь у конкурсному відборі та документів у паперовій та електронній формі від вступників до вищих навчальних закладів розпочався 11 липня 2014 року. Умови прийому до вітчизняних ВНЗ у 2014 році затверджені наказом Міністерства освіти і науки України від 29.10.2013 р. № 1510. Відповідно до цього документа прийом заяв на денну форму навчання на основі повної загальної середньої освіти закінчується о 12:00 1 серпня.

Шановні абітурієнти! Хмельницький національний університет -університет з найвищим IV рівнем акредитації, що здійснює підготовку майбутніх фахівців на 7 факультетах та має все необхідне для підготовки фахівців високої кваліфікації: розвинену інфраструктуру, досвідчений професорсько-викладацький склад, прекрасну бібліотеку, потужну комп’ютерну базу, багаторічний досвід освітньої та наукової діяльності- чекає на Вас!