Гостьова лекція стейкхолдерів для здобувачів освіти спеціальності 161 «Хімічні технології та інженерія»

Постійна співпраця з роботодавцями дозволяє враховувати реальні інтереси стейкхолдерів, покращувати ефективність і конкурентоспроможність освітньої програми «Хімічні технології та інженерія», відповідно до потреб ринку праці.

3 червня 2024 року відбулася гостьова лекція для здобувачів освіти бакалаврського та магістерського рівнів від провідних виробників косметичної продукції в Україні HILLARY cosmetics.

Під час зустрічі, власник НILLARY cosmetics Вадим Пилипчук розповів про історію розвитку компанії, лінійку інноваційної продукції, особливості діяльності косметичного бізнесу в сучасних умовах.

Технолог Анастасія Баландіна ознайомила студентів спеціальності 161 «Хімічні технології та інженерія» з асортиментом косметичної продукції, технологіями виробництва органічної косметики, а також процедурами стандартизації і сертифікації в Україні та за кордоном.

НR-менеджер Ольга Кімпаєва відповіла на поширенні питання молоді, щодо працевлаштування і переваги роботи в команді HILLARY cosmetics.

Під час гостьової лекції здобувачі освіти спеціальності 161 «Хімічні технології та інженерія» дізналися про створення в Україні косметичної продукції за рецептурами найновітніших технологічних компонентах, які тільки доступні у світі.

Більшість компонентів, що використовуються у виробництві продукції HILLARY cosmetics, мають сертифікати ECOCERT і COSMOS Standard. На сьогодні косметика НILLARY експортується в 11 країн світу, у тому числі Ізраїль і Тайвань. Слід зазначити, що 20 % від продажів HILLARY cosmetics передає на допомогу ЗСУ.

Наприкінці гостьової лекції студенти спеціальності 161 «Хімічні технології та інженерія» мали можливість протестувати подарункові зразки косметичної продукції від HILLARY cosmetics.

Одержані знання здобувачі освіти зможуть використати при вивченні навчальних дисциплін: «Експертиза та контроль якості харчових і косметичних продуктів», «Препарати побутової хімії», «Основи проєктування хімічних виробництв», «Фізична та колоїдна хімія», «Екологічна стандартизація і сертифікація».

Рекомендації роботодавців будуть використані при оновлені освітніх програм підготовки бакалаврів і магістрів за спеціальністю 161 «Хімічні технології та інженерія». Більше інформації про інноваційні технології створення натуральної косметики і актуальні вакансії на сучасному виробництві косметичної продукції HILLARY cosmetics на сайті https://hillary.ua.

Department of Chemistry and Chemical Engineering