Профорієнтаційний захід «Перший крок в лабораторію» на кафедрі хімії та хімічної інженерії для учнів НВО № 5 ім. Сергія Єфремова

Профорієнтаційні заходи на кафедрі хімії та хімічної інженерії є гарною традицією та допомагають майбутнім вступникам краще розуміти свої інтереси, здібності та нахили. Учні мають можливість отримати актуальну інформацію про потреби ринку праці, перспективні професії та вимоги роботодавців. Це допомагає їм підготуватися до реалій сучасного ринку праці та збільшити свої шанси на успішне працевлаштування.

На черговий профорієнтаційний захід «Перший крок в лабораторію» на кафедру хімії та хімічної інженерії завітали учні НВО № 5 ім. Сергія Єфремова з вчителем-методистом,  вчителем вищої категорії Тетяною Чичковською. Під час заходу учні поринули в навчальну атмосферу кафедри, дізналися про особливості навчання на спеціальності 161 Хімічні технології та інженерія.

Старший викладач кафедри хімії та хімічної інженерії Оксана Бойко продемонструвала якісні хімічні реакції визначення речовин, ознайомила з фізико-хімічними властивостями деяких сполук. На практиці учні дізналися, які саме знання та навички їм необхідні для досягнення успішних результатів навчання, що значно підвищує мотивацію до навчання, а також розуміння, що навчання є вдалою інвестицією в їхнє майбутнє.

Слід зазначити, що профорієнтаційні заходи допомагають майбутнім вступникам планувати свою кар’єру, ставити реалістичні цілі та розробляти кроки для їх досягнення. Вони отримують підтримку у прийнятті важливих рішень, що позитивно впливає на їхнє емоційне та психологічне здоров’я.

Охочих відвідати майстер клас «Перший крок в лабораторію» та дізнатися більше про освітню програму 161 Хімічні технології та інженерія гостинно запрошуємо на кафедру хімії та хімічної інженерії у другому навчальному корпусі Хмельницького національного університету.

Department of Chemistry and Chemical Engineering