Обізнаність та підготовка — ключ до перемоги!

У рамках національно-патріотичного виховання  відділ навчально-виховної роботи організував зустріч студентів Хмельницького національного університету із представниками Хмельницького обласного центру підготовки населення до національного супротиву Хмельницької обласної адміністрації. Під час заходу представники центру презентували його діяльність та можливості, зокрема різноманітний комплекс заходів, спрямованих на підвищення обороноздатності України та залучення громадян до дій з цивільної оборони, захисту суверенітету та територіальної цілісності нашої держави.

У центрі працюють висококваліфіковані інструктори з бойовим досвідом, які діляться своїми знаннями, вміннями та навичками з декількох напрямків: домедична підготовка, орієнтування на місцевості та картографія, керування дронами та поводження з  вогнепальною зброєю. Курс підготовки передбачає теоретичну та практичну частини, по завершенні якого є можливість отримати відповідний сертифікат.

Серед наших студентів виявилось багато охочих пройти підготовку у центрі та здобути практичні навички виживання, тактичної медицини, орієнтації на місцевості, адже кожен громадянин має бути готовим до захисту Батьківщини!

Для тих, хто хотів би долучитися до курсу підготовки, варто звернутися за телефоном 063 581 93 28.

Разом переможемо!

Department of Educational Work