Здорова молодь-здорова нація. Цикл лекції для студентів ХНУ розпочато!

5 березня представники Хмельницького центру здорової молоді провели для студентів Хмельницького національного університету лекцію на тему «Формування залежностей у суспільстві».

Цикл лекцій «Здорова молодь – здорова нація» було організовано відділом навчально-виховної роботи (завідувач – Інна Горячок), за ініціативи заступника декана факультету інженерії, транспорту та архітектури Надії Грипинської, за сприяння заступника декана факультету економіки й управління Анастасії Данілової, заступника декана факультету здоров’я, психології, фізичної культури та спорту Зінаїди Антонової.

Спеціаліст з адиктивної поведінки, консультант з хімічної залежності Анастасія Каськова ознайомила присутніх з особливостями, видами і формами залежності, причинами виникнення залежності та впливом на життя людини. Також лекторка дала відповіді на питання «Як уникнути залежності?».

Варто відзначити, що зі студентами також поспілкувався юнак Сергій, котрий поборов свою залежність і на власному прикладі довів, що це можливо.

Здобувачі освіту ХНУ із зацікавленістю слухали, а по завершенню мали можливість поставити питання.

Також після лекції на круглому столі мали змогу обговорити подальшу співпрацю та узгодити графік проведення наступних заходів для студентів ХНУ.

Дякуємо центру здорової молоді за змістовну лекцію!

Маємо сподівання на наступну співпрацю!

Department of Educational Work