Зустріч студентів з роботодавцями

03.04.2019 р. відбулась робоча зустріч представників компанії ТОВ «Технічний центр «Поділля Інвест» зі студентами університету.

Основна мета зустрічі – це пошук студентів, які зацікавлені стати частиною команди розробників програмного забезпечення для автомобільного бізнесу в Україні.

Представники компанії «Поділля Інвест» – головний фінансист групи компаній – Михайло Левченко, та аналітик відділу інформаційних технологій – Сербін Андрій.

Проведено ряд зустрічей з студентами 2-го, 3-го та 4-го курсів, груп ЕК-17-1, ЕК-16-1 та ЕК-15-1 спеціальності Економічна кібернетика.

Компанія пропонує талановитим студентам унікальний шанс – можливість отримати реальний досвід роботи в сучасній компанії, використати отримані в університеті знання та отримати нові навички в сфері інформаційних технологій.

Компанія готова брати на роботу студентів без досвіду роботи та надати всі можливості для успішного розвитку та навчання працівників.

На сьогодні Компанія ТОВ «Технічний центр «Поділля Інвест» займається розробкою і впровадженням програмного забезпечення для більше ніж десяти автосалонів України.

Мережа представлена в місті Хмельницький такими відомими автомобільними дилерськими центрами як:

– «Гранд Мотор» (Toyota);

– «Фаворит Авто» (Renault);

– «Євромоторс» (Skoda, Subaru, Hyundai, Peugeot);

– «Інтер Авто Центр» (Audi);

Всіх, хто зацікавився пропозицією – можуть додатково задати питання представникам компанії:

– Андрій (Аналітик Холдингу) – 097-796-1234 – Альона (HR Холдингу ) – 067-67-37-656

Овчиннікова Олена,
доцент кафедри автоматизованих систем і моделювання в економіці

04.04.2019