Кафедра технології та конструювання швейних виробів гостинно зустріла майбутніх абітурієнтів

24 вересня на кафедру технології та конструювання швейних виробів (ТКШВ) Хмельницького національного університету завітали учні Хмельницького професійного ліцею (ХПЛ) у супроводі свого педагога – Баськової Ірини Вікторівни, щоб дізнатися про можливості вступу і навчання в університеті напередодні визначального вибору у своєму житті – майбутньої професії.

Викладачі кафедри сфокусували увагу учнів ХПЛ на перевагах навчання за спеціальністю «Технології легкої промисловості. Художнє моделювання, конструювання та технології швейних виробів», на широких можливостях, які відкриває університет для активного саморозвитку, занять спортом, культурно-мистецької, громадської, дозвільної діяльності; детально зупинились на широких можливостях подальшого працевлаштування на вітчизняних та закордонних підприємствах швейної галузі, в освітніх закладах та інших секторах економіки.

Під час екскурсії по кафедрі учні ХПЛ відвідали лекційні аудиторії та побачили, як проходить навчальний процес, ознайомились із швейними лабораторіями, оснащеними сучасним обладнанням, познайомились із творчою роботою студентів кафедри над колекціями одягу, відвідали комп’ютерний клас і побачили можливості сучасних систем автоматизованого проектування одягу.

Особливу зацікавленість викликав майстер-клас, який влаштували учням ХПЛ викладачі та майстри кафедри ТКШВ на новітньому обладнанні китайської фірми «JACK» у навчально-науковій лабораторії «Технологій і моди».

Викладачі кафедри презентували абітурієнтам відеоролики про роботу новітнього обладнання, а саме напівавтоматичних машин з голосовим інтерфейсом А4 «JACK» та А5 «JACK».

Багаторічний досвід роботи професорсько-викладацького складу кафедри ТКШВ дозволяє на високому рівні готувати спеціалістів швейної галузі. Доводити до відома студентів найновіші тенденції розвитку легкої промисловості.

В межах проведення майстер-класу, абітурієнти мали змогу ознайомитись з новинками швейного обладнання, яке тільки з’являється на території нашої країни. Постачальником такого обладнання є компанія “SOFTORG”, яка співпрацює з кафедрою ТКШВ.

Колектив кафедри щиро побажав учням ХПЛ успіхів, свідомого та правильного вибору подальшого навчання і скорої зустрічі у стінах Хмельницького національного університету!

Доценти кафедри ТКШВ ХНУ
Лариса Краснюк, Ірина Засорнова