Міжнародний день студента у Хмельницькому національному університеті

16 листопада у актовій залі Хмельницького національного університету відбулась святкова програма з нагоди Міжнародного дня студента.

Із вітальним словом звернувся перший проректор, проректор з науково-педагогічної та наукової роботи, професор Михайло Петрович Войнаренко, побажавши студентам отримати в університеті такі знання і навички, які допоможуть професійно зростати, розвиватись та зайняти гідне місце у суспільстві.

Урочисті заходи з нагоди Міжнародного дня студента розпочалися церемонією нагородження кращих студентів Хмельницького національного університету. Завідувач відділу навчально-виховної роботи Людмила Едуардівна Байдич оголосила список студентів, а професор Михайло Петрович Войнаренко вручив грамоти переможцям І вузівського туру Конкурсу «Кращий студент України» в номінації «Кращий студент факультету»:

Факультет економіки та управління – Подокопна Леся;

Факультет інженерної механіки – Литвинова Олександра;

Факультет міжнародних відносин – Бойко Яна;

Факультет технологій і дизайну – Фундига Анастасія;

Факультет програмування та комп’ютерних і телекомунікаційних систем – Білоус Ганна;

Гуманітарно-педагогічний факультет – Лаврінчук Юлія.

Переможцем І туру конкурсу «Кращий студент України» у номінації «Кращий студент університету» стала студентка факультету міжнародних відносин Бойко Яна.

Грамоти у номінації «Кращий студент-науковець факультету» отримали:

Факультет економіки та управління – Лабунець Вікторія та Лабунець Олександра;

Факультет інженерної механіки – Ладунець Вадим;

Факультет міжнародних відносин – Орлова Катерина;

Факультет технологій і дизайну – Кругла Яна

Факультет програмування та комп’ютерних і телекомунікаційних систем – Білаш Олександр;

Гуманітарно-педагогічний факультет – Медведєва Марина.

Переможцями І туру конкурсу «Кращий студент України» у номінації «Кращий студент-науковець університету» стали Лабунець Вікторія та Лабунець Олександра.

Також Михайло Петрович Войнаренко вручив грамоти переможцям І вузівського туру Конкурсу «Кращий студент факультету» в номінаціях університету:

«Кращий студент-програміст» – Галкіна Руслана;

«Кращий студент-дизайнер» – Магера Тетяна;

«Кращий студент-спортсмен» – Сівак Вадим, майстер спорту, чемпіон Європи, член національної збірної України з регбі;

«Кращий студент- механік» – Гребенюк Богдан;

«Кращий студент-перекладач» –– Сукманюк Тетяна;

«Кращий студент-маркетолог» – Забурмеха Лариса.

Кращі студенти університету за відмінні успіхи у навчанні були відзначені грамотами: Сажин Борис, Матрофайло Марія, Кравчук Галина, Бутняк Христина, Яцюк Богдана, Мазур Діана, Бобровська Анастасія, Замашнюк Марія, Куликовець Мар’яна, Оленіч Ірина, Чубатий Максим, Лаврентій Артем, Новак Тетяна, Тимченко Ігор, Поліщук Андрій, Герасимчук Михайло, Ковальчук Тетяна, Марцінко Діана, Мельничук Ольга, Гензера Ольга, Липчак Максим, Степановська Вікторія, Здоров Юлія, Лутай Олена.

Переможцем конкурсу “Кращий куратор університету” став доцент кафедри телекомунікацій та радіотехніки Денис Анатолійович Макаришкін.

Проректор з науково-педагогічної роботи, доцент Сергій Анатолійович Матюх вручив грамоти найактивнішим членам студентської ради за активну участь у громадському житті університету.

Друга частина свята розпочалась концертною програмою, підготовленою творчими колективами Центру культурного та естетичного виховання студентів ХНУ – народним театром пісні «Сузір’я», народним ансамблем танцю «Юність поділля», вокальними колективами «Камертон» та «Струни серця».

Спільнота студентського театру естрадних мініатюр «Юмодес» розважила присутніх цікавими і веселими сценками про студентське життя.

Підготовлена святкова концертна програма залишила незабутні відчуття у кожного присутнього та зарядила студентів енергією на цілий рік для активного та плідного навчання. За цікаве та веселе свято глядачі віддячили бурхливими оплесками.

Тож ще раз вітаємо студентів із їхнім святом! Бажаємо творчого натхнення, невичерпної енергії, наполегливості та успіхів у добрих починаннях!

Відділ зв’язків з громадськістю ХНУ