Участь викладачів і студентів кафедри менеджменту у ХІ Спеціалізованій виставці «Готельний та ресторанний бізнес» та ХVIII Міжнародній виставці-ярмарку “ТурЕКСПО”

Викладачі факультету економіки та упраління Лук’яненко Г.І., Прилепа Н.В., Соколюк Г.О., Томаля Т.С. та студенти груп ГРС-15-1, ГРС-16-1 взяли участь у ХІ спеціалізованій виставці «Готельний та ресторанний бізнес» та ХVIII Міжнародній виставці-ярмарку “ТурЕКСПО” в рамках Львівського міжнародного форуму індустрії туризму та гостинності, яка відбулася 18-20 жовтня 2017 року у м. Львів.

У ході відвідування виставок студенти та викладачі ознайомилися з останніми новинками індустрії гостинності і отримали багато цікавих пропозицій щодо співпраці. Зустрілись і поспілкувались з фірмами-постачальниками обладнання, технологій, товарів та послуг для підприємств готельного і ресторанного бізнесу. На виставках також були присутні власники, менеджери та ключові працівники оздоровчих та санаторно-курортних комплексів, готелів та інших закладів розміщення, ресторатори, інвестори та інші професіонали індустрії гостинності. Було налагоджено контакти з базами практик та обговорено подальші перспективи співпраці.

В рамках проведення виставок студенти відвідали:

 Форум-практикум “Я хочу мати свій успішний готель з рестораном”;

 Майстер-клас від пані Стефи “Секрети приготування галицької кухні”;

 Економічна кухня від Наталії Петрик (учасниці МайстерШеф) “Новий погляд на PROSTO продукти”;

 Позиціонування в соціальних мережах: просування готелів, ресторанів, кафе – “Що зробити, щоб Google тебе побачив”.

За інформацією кафедри менеджменту