СВЯТО ДЛЯ ДІТЕЙ ВІД КАФЕДРИ СОЦІАЛЬНОЇ РОБОТИ ТА СОЦІАЛЬНОЇ ПЕДАГОГІКИ

Діти – квіти життя. Щорічно 1 червня відзначається Міжнародний день захисту дітей. Мета свята — нагадати дорослим про необхідність дотримання прав дітей на життя, здобуття освіти, свободу думки, відпочинку, захисту від насилля й експлуатації. Адже підростаюче покоління — це майбутнє країни, запорука її добробуту та процвітання.

Вже другий рік поспіль кафедра соціальної роботи і соціальної педагогіки влаштовує безкоштовне свято для усіх охочих малюків та їх батьків. Майбутні соціальні робітники та педагоги мали на меті ощасливити та подарувати гарні емоції кожному відвідувачу розважального заходу.

Власними силами викладачі та студенти кафедри соціальної роботи та соціальної педагогіки продумували кожну частину свята. Для малюків та їхніх батьків були доступні такі локації: 1. Танцювальна анімація. 2. Аква-грим. 3. Спортивні ігри. 4. Естафети. 5. Майданчик для відпочинку із дитячими книжками.

Цього року до свята долучився дитячий розважальний центр Sky Park. Ми щиро вдячні за розважальну анімації та подарункові сертифікати для учасників свята від закладу.

Маленькі гості свята дуже тішилися від різнокольорових кульок та ігор з гостем свята – сонечком Sky Park.

Велике задоволення дітям та дорослим принесла танцювальна анімація, яка є візитною карткою кафедри соціальної роботи і соціальної педагогіки. За активну участь у танцях батьки та дітки могли отримати приємні подарунки від друга кафедри соціальної роботи і соціальної педагогіки – Sky Park.

«Свято для дітей ми влаштовуємо уже другий рік поспіль, без будь якої спонсорської допомоги. Це не просто, але надзвичайно стимулююче, адже після такого великого дійства ще більше починаєш вірити у власні сили, – говорить студентка групи СП-14-1 Коцурак Антоніна. – А найбільша дяка за усю роботу це звісно радісні усмішки дітей. Ми обов’язково робитимемо таке свято і наступного року».

Фабіян Ю.А., ст. гр. СП-14-1
Гудзь Т.О., старший викладач
кафедри соціальної роботи і
соціальної педагогіки