Участь студентів ХНУ в ІІ етапі Всеукраїнської студентської олімпіади з дисципліни “Безпека життєдіяльності”

З 26 по 28 квітня на базі Львівського державного університету безпеки життєдіяльності проходив ІІ етап Олімпіади з дисципліни “Безпека життєдіяльності”.

Урочисте відкриття олімпіади розпочалося з вітального слова заступника голови оргкомітету олімпіади, завідувача кафедри промислової безпеки та охорони праці Львівського державного університету безпеки життєдіяльності, кандидата технічних наук, доцента Міруса Олександра Львовича. Продовжив вітання учасників перший проректор з науково-педагогічної роботи ЛДУБЖД Коваль Мирослав Стефанович, який також представив і журі олімпіади.

У змаганнях брали участь 107 студентів та курсантів із 49 вищих навчальних закладів Сумської, Львівської, Полтавської, Донецької, Рівненської, Харківської, Миколаївської, Запорізької, Одеської, Волинської, Херсонської, Вінницької, Черкаської, Чернівецької, Дніпропетровської, Хмельницької, Івано-Франківської областей та м. Києва.

Наш ВНЗ на олімпіаді представляли студентки третього курсу спеціальності охорона праці Потайчук Карина та Хоменко Катерина, які були відзначенні грамотами та цінними подарунками.

Викладач нашого університету, кандидат технічних наук, доцент кафедри охорони праці та безпеки життєдіяльності Мисліборський Володимир Віталійович представляв наш університет в якості одного з членів журі олімпіади, яка проводилась у два тури: І тур – теоретична частина: виконання завдань у формі тестування; ІІ тур – практична частина: надання домедичної допомоги постраждалим.

28 квітня відбулося урочисте закриття Олімпіади, на якому були оголошені переможці ІІ етапу Всеукраїнської студентської олімпіади з дисципліни «Безпека життєдіяльності». Олімпіада викликала приємні емоції, залишила незабутні враження та надію на зустріч у наступному році.

Вітаємо переможців і бажаємо всім учасникам здоров’я, успіхів та професійного зростання!

Інформація кафедри
охорони праці та безпеки життєдіяльності