Вітаємо призерів Всеукраїнської студентської олімпіади з діагностування комп’ютерів

11-13 квітня 2017 року на базі Одеського національного політехнічного університету (ОНПУ) відповідно до наказу Міністерства освіти та науки України від 09.12.2016 №1495 проходив ІІ етап Всеукраїнської студентської олімпіади з дисципліни «Технічна діагностика обчислювальних пристроїв та систем».

Хмельницький національний університет представляла команда із трьох учасників: Лигун Олексій Олегович (гр. КІ-13-1), Паюк Вадим Павлович (гр. СПРмб-11-1), Денисюк Дмитро Олександрович (КІ2-12-1) під керівництвом кандидата технічних наук, доцента кафедри комп’ютерної інженерії та системного програмування Кльоца Юрія Павловича.

За результатами ІІ етапу Всеукраїнської студентської олімпіади з дисципліни «Технічна діагностика обчислювальних пристроїв та систем» студент групи КІ-13-1 Лигун Олексій Олегович виборов 3 місце, а команда ХНУ посіла 3 загальнокомандне місце.

Грамотами оргкомітету олімпіади за значний внесок у проведення олімпіади та за активну участь у проведенні олімпіади були нагороджені доктор технічних наук, професор, завідувач кафедри комп’ютерної інженерії та системного програмування Поморова Оксана Вікторівна та кандидат технічних наук, доцент кафедри комп’ютерної інженерії та системного програмування Кльоц Юрій Павлович.

Вітаємо призерів Всеукраїнської студентської олімпіади, бажаємо успіхів, творчого натхнення та нових наукових здобутків!

Інформація кафедри комп’ютерної інженерії та
системного програмування