VІ Всеукраїнська студентська науково-практична конференція

VІ Всеукраїнська студентська науково-практична конференція

«Професійний розвиток та становлення особистості сучасного фахівця в умовах освітнього простору»

12-13 квітня 2017 року на базі кафедри психології та педагогіки відбулася VІ Всеукраїнська студентська науково-практична конференція «Професійний розвиток та становлення особистості сучасного фахівця в умовах освітнього простору», у якій взяли участь студенти з Ужгорода, Умані, Києва, Бердянська, Полтави, Глухова, Хмельницького.

З привітальними словами до учасників конференції звернулися проректор з науково-педагогічної роботи Хмельницького національного університету, кандидат економічних наук, доцент Матюх С.А., декан гуманітарно-педагогічного факультету кандидат філологічних наук, доцент Станіславова Л.Л., завідувач кафедри психології та педагогіки доктор психологічних наук, професор Потапчук Є.М.

Під час конференції студентами-доповідачами розглядалися проблеми, пов’язані з особливостями психоемоційного розвитку особистості в процесі навчання та при окремих станах; змістом, формами і методами підготовки фахівців; адаптацією, дезадаптацією та психокорекцією в процесі самореалізації в майбутній професійній діяльності.

Учасники конференції під час своїх виступів продемонстрували високі теоретичні та практичні психолого-педагогічні знання, що стало свідченням таких якостей, як творчість, динамічність, захопленість, ініціативність, інноваційність та відданість професії.

Під час конференції силами студентів старших курсів були проведені майстер-класи «Повернення у дитинство» та «Затишок своїми руками», які відвідало близько 30 студентів.

Психологічне здоров’я є найвищою ознакою гармонійної особистості, яка формується завдяки психолого-педагогічними здобуткам, у гуманному середовищі, осередком якого і є кафедра психології та педагогіки Хмельницького національного університету.

Р.П. Попелюшко,
доцент кафедри психології та педагогіки