Інтерактивний квест «Таємне стає явним»

«Розвиток сили тіла багато в чому залежить від веселих ігор»
Платон

4 квітня у Хмельницькому національному університеті відбувся інтерактивний квест для студентів гуманітарно-педагогічного факультету – «Таємні кімнати ГПФ». Ініціатором та організатором маленького культурного дійства виступила Студентська рада ГПФ.

Суть квесту полягає у постійному переміщенні команд по семи точках, які розташовані по всій території університету і мають безпосереднє відношення до гуманітарно-педагогічного факультету (знайти потрібну кафедру). Розгадавши першу загадку, учасники біжать на точку, де їх очікує координатор, та відповідають на питання. Всі питання були надзвичайно простими та прямо пов’язаними із кафедрою, яка й була точкою. Наприклад: хто очолює Національний олімпійський комітет України (кафедра здоров’я людини), яка річка в Україні є другою за довжиною (кафедра екології), засновники слов’янської азбуки (кафедра слов’янської філології) і т.д. У разі якщо команда відповіла неправильно, то вона виконує покарання (збігти з 9-го поверху бібліотеки вниз і піднятися на верх, полити вазони у 1-ому корпусі, декламація будь-якого вірша Т.Шевченка і т.д.). На щастя, жодній команді не довелося виконувати покарання, так як вони показали неабияку кмітливість та швидкість виконання завдань.

Участь в інтерактивному квесті взяли 4 команди, по 4 учасники у кожній, попередньо придумавши назву та обравши символіку команди: • «Тигриси і Лємур»; • «Філобогині»; • «Мафія»; • «Розумні психи».

У нелегкій та завзятій, навіть у запеклій, боротьбі перше місце із суттєвою перевагою зайняли кмітливі та вибухонебезпечні дівчата з команди – «Філобогині». Друге місце завоювали чарівні дівчата з команди «Мафія». За третє місце розгорілася ціла баталія, яка закінчилася, з маленькою перевагою, але на користь команди «Тигриси і Лємур», які відзначилися своїми неповторними костюмами та гарними посмішками на обличчях у будь-якій ситуації. А четверте місце посіла команда мовчазних філософів – «Розумні психи».

Проте у нашій грі переможених та невдах не було. Усі отримали солодкі тортики, набір канцелярського приладдя та грамоти. Подарунки для учасників надав Студентський профком Хмельницького національного університету (ППОсХНУ).

Організатори заходу щиро сподіваються, що учасники не тільки поласували солоденьким та розігрілися, але й дізналися щось нове та цікаве для особистого розвитку. Дякуємо учасникам та всім, хто допоміг у реалізації маленького спортивно-розумового заходу!

Student Council
гуманітарно-педагогічного факультету