Україно-японський центр ХНУ – організатор виставки сучасної японської каліграфії

2017 рік оголошений роком Японії в Україні. В рамках святкування україно-японським центром Хмельницького національного університету було організовано виставку «NEO-CALLIGRAPHY by RAIRYU», яка проходила 10-25 лютого у Хмельницькому обласному художньому музеї. Автор картин – визнаний каліграф Японії – 30-річний Богдан Пархоменко (Райрю).

Гармонія та натхнення, якої так не вистачає у повсякденному житті, гості Хмельницького обласного художнього музею змогли відчути на виставці Rairyu.

Струнний квартет та частування від суші-студії «Edo», а також екстравагантний перфоманс від художника — все це злилось в єдину чарівну та медитативну атмосферу. На виставці було представлено 19 робіт, кожна з яких дарує свої незабутні враження. Неокаліграфія — мистецтво, в якому поєднались традиційні канони із самобутнім авторським стилем.

Проект Rairyu висловлює вдячність партнерам виставки: мовній школі «Ola», ТOВ “Торговий Дім “Євромоторс” – офіційному дилеру Suzuki в Хмельницькому регіоні, суші-студії “Edo”.

Інформація україно-японського центру ХНУ