Зустріч з координатором міжнародної програми ESL Global “Працевлаштування викладачем англійської мови у Китаї”

1 грудня 2016 року кафедра іноземних мов ХНУ організувала та провела зустріч студентів старших курсів з координатором міжнародної програми ESL (English second language) Global пані Антоніною, яка розповіла про можливості та перспективи працевлаштування у Китаї після закінчення університету. Фахівець надала докладне роз’яснення можливостей роботи викладачем англійської мови у Пекіні або інших містах КНР.

Програма пропонує українській молоді пакет послуг для роботи за кордоном викладачем в спеціалізованих тренінг-центрах, школах, дитячих садках, ознайомлення з Китаєм, а по закінченню контракту її учасник отримує сертифікат викладача міжнародного рівня TEFL (Teaching English as a Foreign Language, or simply, English language instruction for non-native speakers).

Китай – це країна можливостей з найкращою економікою, рівнем життя, привітним населенням, історичними подіями, курортами, розвиненим туризмом. У кожному разі, Китай залишає тільки приємні спогади після себе.

Сподіваємось, що студенти зацікавились такою можливістю та розглядатимуть її в майбутньому для вдосконалення власної міжкультурної компетенції та комунікації.

З повагою, колектив кафедри іноземних мов.