ЕФЕКТИВНА СПІВПРАЦЯ – УСПІШНИЙ РЕЗУЛЬТАТ: КРУГЛИЙ СТІЛ СТУДЕНТСТВА ІЗ АДМІНІСТРАЦІЄЮ УНІВЕРСИТЕТУ

29 листопада відбувся традиційний круглий стіл студентського самоврядування із ректором Хмельницького національного університету Миколою Єгоровичем Скибою та представниками адміністрації університету.

Студентська рада підіймала питання, які найбільше хвилюють наше студентство, попередньо провівши опитування серед студентського активу, щоб врахувати думку кожного. Під час круглого столу було розглянуто три блоки питань: особливості організації навчального процесу, проблеми із гуртожитками та пропозиції щодо благоустрою університету.

У блоці питань про навчальний процес дізнались, що зовсім скоро студенти ХНУ зможуть користуватись мобільною версією модульного середовища для навчання та «електронним університетом», наразі сайт працює в тестовому режимі. Також зазначалось, що в новому навчальному році буде оновлено бібліотечний фонд університету, зокрема студенти університету матимуть досить унікальну нагоду користуватись електронною бібліотекою Національного університету «Києво-Могилянська академія».

З приводу проблемних питань у гуртожитках голови студентських рад гуртожитків висловили щиру подяку від імені студентів за виконані прохання, які були висловленні раніше, та подали свої пропозиції. У свою чергу адміністрація звернулась із проханням не витрачати дарма воду та електроенергію, адже чим більше ми економимо, тим більше коштів залишиться на подальші ремонтні роботи.

Під час розгляду третього блоку питань щодо благоустрою університету адміністрація дослухалась до пропозиції повернути анонімну електронну скриньку скарг. Вже зовсім скоро кожен бажаючий студент зможе в режимі інкогніто написати про свою проблему, яку обіцяють розглянути та вирішити. Крім того, розклад академічних груп в подальшому буде формуватись найбільш оптимальним способом, щоб не виникали великі розриви між парами.

Адміністрація зауважила, що наша співпраця має будуватись на довірі. Також ректор університету Скиба Микола Єгорович наголосив: «Не бійтесь говорити, я завжди вас захищу!»

Дякуємо адміністрації за швидке реагування та виконання різноманітних прохань і пропозицій студентів! Студентська рада сподівається, що усі висловлені пропозиції та скарги будуть дійсно взяті до уваги!

Student Council
of Khmelnytskyi National University