ДЕНЬ СТУДЕНТА 2016

У актовій залі Хмельницького національного університету 16 листопада відбулась святкова програма з нагоди Міжнародного дня студента.

За традицією, на початку заходу зі святом студентство привітав ректор університету, доктор технічних наук, професор член-кореспондент НАПН України Микола Єгоровича Скиба і побажав молоді здоров’я, творчих здобутків та миру.

Приємною частиною урочистостей стала церемонія нагородження кращих студентів Хмельницького національного університету:

«Кращий студент-програміст» – Дитинюк Володимир;

«Кращий студент-дизайнер» – Гладка Надія;

«Кращий студент-спортсмен» – Сабар Ярослав – чемпіон Європи з кікбоксингу;

«Кращий студент-механік» – Заболотний Василь;

«Кращий студент-перекладач» – Рожнятовська Ольга;

«Кращий студент-менеджер» – Тимчур Надія.

Також Микола Єгорович Скиба нагородив переможців І вузівського туру Конкурсу «Кращий студент України» в номінації «Кращий студент факультету»:

Факультет економіки та управління – Футорний Петро;

Факультет інженерної механіки – Данилюк Аліна ;

Факультет міжнародних відносин – Гуменюк Сніжана;

Факультет технологій і дизайну – Дяк Леся;

Факультет програмування та комп’ютерних і телекомунікаційних систем – Бондарук Інна;

Гуманітарно-педагогічний факультет – Боярова Дарина.

Переможцем І туру конкурсу «Кращий студент університету» стала студентка факультету технологій і дизайну Дяк Леся, яка тепер має право захищати честь Хмельницького національного університету на Всеукраїнському конкурсі «Кращий студент України».

Відзнаки у номінації «Кращий студент-науковець» переможців І вузівського туру Конкурсу «Кращий студент України» вручив проректор з науково-педагогічної та наукової роботи доктор економічних наук, професор Михайло Петрович Войнаренко:

Факультет економіки та управління – Вітязь Анастасія;

Гуманітарно-педагогічний факультет – Кундиловський Володимир;

Факультет технологій і дизайну – Жук Андрій;

Факультет міжнародних відносин – Шкорба Марія;

Факультет програмування та комп’ютерних і телекомунікаційних систем – Паюк Вадим;

Факультет інженерної механіки – Поліщук Андрій.

Відзнакою «Кращий студент-науковець» університету нагороджено студентку Факультету економіки та управління Вітязь Анастасію.

Ректор університету Микола Єгорович Скиба, перший проректор Михайло Петрович Войнаренко, проректори Сергій Анатолійович Матюх та Анатолій Дмитрович Фомов вручили грамоти кращим студентам університету за успіхи у навчанні та активну громадську роботу у студентських самоврядних структурах та творчих колективах.

Також було відмічено кращу кімнату студмістечка ХНУ, якою стала кімната триста двадцять п’ять другого гуртожитку.

Переможцем конкурсу “Кращий куратор університету” став доцент кафедри зносостійкості та надійності машин Бабак Олег Петрович.

Друга частина свята розпочалась концертною програмою, підготовленою творчими колективами Центру культурного та естетичного виховання студентів ХНУ.

Ведучі нагадали нам, якими були студенти років 10-15 назад та чим вони відрізняються від теперішніх студентів, не забуваючи, при цьому, пожартувати.

Підготовлений захід залишив незабутні відчуття у кожного присутнього та зарядив студентів енергією на цілий рік для активного та плідного навчання. Присутні ж подякували за цікаве і веселе свято бурхливими оплесками.

Тож ще раз вітаємо студентів із їхнім святом! Бажаємо творчого натхнення, невичерпної енергії, великих звершень і запаморочливих перемог.

Відділ зв’язків з громадськістю ХНУ