УЧАСТЬ В.О. ЗАВІДУВАЧА КАФЕДРИ КОМП’ЮТЕРНОЇ ІНЖЕНЕРІЇ ТА СИСТЕМНОГО ПРОГРАМУВАННЯ ГОВОРУЩЕНКО Т.О. У ТЕЛЕПЕРЕДАЧІ «ПІД АБАЖУРОМ»

2 листопада 2016 року о 20.20 в прямому ефірі ХОДТРК “Поділля Центр” вийшла телевізійна передача «Під абажуром», на яку було запрошено в.о. завідувача кафедри комп’ютерної інженерії та системного програмування к.т.н., доцента Говорущенко Тетяну Олександрівну.

Телепередача була присвячена 28-річчю першого комп’ютерного вірусу – worm-вірусу Морріса, який вразив 6000 інтернет-вузлів саме 2 листопада 1988 року. Тому мова йшла про комп’ютерні віруси та збитки, яких вони можуть завдати користувачам, про штучний розум, про веспроникність комп’ютерних технологій у наше повсякденне життя, про розвиток ІТ-сфери у Хмельницькому.

Тетяна Говорущенко спілкувалась з ведучою телепрограми Тетяною Колісніченко, відповідала на питання, розповідала про перспективи ІТ-сфери у Хмельницькому та Україні, а також акцентувала увагу на перспективах навчання у Хмельницькому національному університеті, зокрема, на спеціальності “Комп’ютерна інженерія”.

Посилання на передачу – https://youtu.be/dkuFijpkVRo

Інформація кафедри комп’ютерної інженерії та
системного програмування