ФУТБОЛЬНІ ЗМАГАННЯ: «ВИКЛАДАЧІ VS СТУДЕНТИ»

2 листопада запальні студенти мали змогу позмагатись із досвідченими викладачами. У спорткомплексі університету відбулись змагання з футболу серед збірних команд із числа викладачів та студентів університету з нагоди відзначення Дня українського козацтва. Лише по 2 людини від факультету, як з викладацького, так і студентського складу, мали змогу продемонструвати усю свою спритність та позмагатись за честь факультету.

Гра відбулася з ініціативи Студентської ради університету та за сприяння кафедри фізичного виховання. В свою чергу, керівництво університету розуміючи, що фізична культура і спорт є дієвим засобом підтримання здоров’я та визнаючи велике значення позитивного прикладу у справі долучення студентської молоді до фізичної культури і спорту, підтримало цю ініціативу, щоб вперше відбувся подібний захід.

Змагання проходили у досить напруженій, але рівній боротьбі. Команди вели чесну та достойну гру, а також намагалися продемонструвати усі свої навики у футбольні справі. Формат гри мав яскраво виражений дружній характер, проте він був доповнений відмінною спортивною формою учасників і бажанням продемонструвати гарну гру.

Капітаном команди викладачів був голова спортивного клубу Хмельницького національного університету, викладач кафедри фізичного виховання – Мозолюк Олександр Володимирович. Студентську ж команду очолив студент факультету інженерної механік, голова Студентської ради гуртожитку №4 – Мавлютов Вадим Сергійович. Головним суддею виступив Вислободський Ігор Миколайович – футболіст, професійний футбольний суддя, гравець команди «AVIVA».

Сам футбольний матч потішив глядачів великою кількістю небезпечних моментів та значною результативністю. У підсумку – 6:3, перемогла команда студентів. Вітаємо переможців та дякуємо усім за чудову гру!

Усі гравці отримали грамоти, медалі та солодкі призи. Команди подякували одна одній за гідну гру та одразу ж домовились про реванш.

Висловлюємо щиру подяку за сприяння у проведенні та надані призи і подарунки профспілці студентів та профспілці викладачів Хмельницького національного університету.

Student Council
of Khmelnytskyi National University