ВІДКРИТТЯ ВИСТАВКИ «ПЕРШИЙ ВІДКРИТИЙ ВСЕУКРАЇНСЬКИЙ КОНКУРС АБСТРАКТНОЇ ФОТОГРАФІЇ»

Студенти групи спеціальності «Образотворче мистецтво, декоративне мистецтво та реставрація» відвідали музей студію-фотомистецтва, де 27 жовтня відбулося відкриття виставки Першого відкритого національного конкурсу абстрактної фотографії та фотопроекту Валерія Лещинського «Абстрагування душі», а також лекції фотографа і мистецтвознавця Малова Олега Ігоревича «Історія і сучасність абстрактної фотографії»..

Студенти гр. ОДМ-16-1 і викладач кафедри ТМ ТПН М. А. Шавиріна-Школяр (учасник і призер виставки)

Студенти гр. ОДМ-16-1 ознайомлюються з роботами художників виставки

Абстрактна фотографія – це певний вид фотомистецтва, в основі якого лежить зображення форм, ліній і кольору на знімку, виконаному за допомогою різних фотографічних прийомів і технологій. Головним для такої фотографії є відхилення від символічних уявлень.

На виставці представлено 29 робіт переможців і номінантів конкурсу, найкращі роботи авторів, які відібрало журі, а також 15 робіт Валерія Лещинського.

Роботи учасників виставки

Після відкриття виставки відбулася лекція від фотографа і мистецтвознавця Малова Олега Ігоревича на тему «Історія і сучасність абстрактної фотографії». Лише за годину було почуто достатньо інформації аби скласти враження про абстрактну фотографію, адже чимало студентів зацікавлені в її створені.

Лекція Малова Олега Ігоревича на тему «Історія і сучасність абстрактної фотографії»

Ось таке активне, цікаве та насичене життя у студентів першого курсу спеціальності «Образотворче мистецтво, декоративне мистецтво та реставрація». Зовсім скоро ще більше інформації про групу ОДМ-16-1.

Ст. гр. ОДМ-16-1
Морозова Богдана
Куратор групи
к.т.н., ст. викл. Селезньова А. В.