ПРАКТИЧНІ ПСИХОЛОГИ ПОБУВАЛИ НА ВІДКРИТТІ «МИСТЕЦЬКОГО ПРОСТОРУ»

24 вересня 2016 р. студенти спеціальності «Практична психологія» відвідали Подільський культурно-просвітницький центр імені М. К. Реріха, де відбулось урочисте відкриття нового мистецького осередку «Мистецький простір», приурочене до Дня міста.

«Мистецький простір», за задумом творців, має стати місцем зрощення нового покоління творчої еліти, місцем, де молоді будуть вказані нові, світлі моральні орієнтири, що наштовхнуть їх на створення вічного і прекрасного. Для цього надані усі умови. «Мистецький простір» представлений нам триповерховою сучасною будівлею, в якій розташовані клас народного танцю, виставковий зал, зал для театральних вистав та концертних урочистостей, а також художні класи.

Відкриття супроводжувалось рядом визначних подій, серед яких презентація у будівлі «Баварія Захід» виставки видатного українського скульптора, члена Національної спілки художників Олексія Леонова «Верховенство Духа», а також його виставок: «Союз вогню і глини», «Втілення високої духовності у матеріальній формі». Всього було представлено 39 різноманітних скульптур з глини і одну з бронзи.

Церемонія супроводжувалась виступами творців Подільського культурно-просвітницького центру ім. М.К. Реріха, зокрема кандидата педагогічних наук, доцента Станіслава Леонідовича Крука. Також церемонія увінчалась виступами студентки Національної музичної академії ім. Чайковського з грою на фортепіано та сумісним виступом хору і скрипальки Оксани Цмон.

Студенти спеціальності «Практична психологія» оголошують велику подяку організаторам церемонії відкриття осередку «Мистецький простір» за запрошення відвідати даний культурний захід та щиро бажають усьому колективу творців і учасників осередку творчого піднесення, натхнення та великих творчих здобутків.

Кафедра практичної психології та педагогіки