ЗАХИСТ ПЕРШОЇ КУРСОВОЇ РОБОТИ

31 травня 2016 року відбувся перший захист курсових проектів з дисципліни «Орнамент» студентів групи ДПМ-15-1 кафедри теорії і методики трудового та професійного навчання, що став незабутньою, хвилюючою подією у їхньому житті.

Мета курсової роботи полягала у розробці студентами художнього проекту орнаментованої композиції для оздоблення різних ужиткових виробів. В якості об’єкту студенти спеціалізації «Художня обробка деревини» обрали для декорування орнаментом двері, а студенти спеціалізації «Художній текстиль» – різноманітні текстильні вироби (скатертини, хустини, парасольки, віяла).

Основою для розробки орнаментальних композицій слугували твори декоративного мистецтва різних історичних періодів. Кожним студентом проводився аналіз характерних рис певного стилю та елементів орнаменту конкретного періоду, кольорових уподобань епохи та символічного змісту мотивів.

Виконання художнього проекту вимагало від студентів комплексних знань не тільки з дисципліни «Орнамент», а й з «Основ композиції», «Кольорознавства», «Матеріалознавства», «Історії декоративно-прикладного мистецтва».

Прокопчук Ольга

Подгорецька Олена

Калашніков Сергій

Рахно Юлія

Гуменюк Тетяна

Машталер Катерина

Савчук Роман

Гуменюк Валентин

Процес захисту курсових робіт

Савчук Роман , Мельник Ігор

Фотосесія студентів, задоволених результатами захисту

Вітаємо студентів з успішним захистом курсових робіт, бажаємо успіхів у навчанні та нових творчих злетів!

Доцент кафедри теорії та методики
трудового та професійного навчання
Корницька Л. А.