ТЕОРІЯ ТА ПРАКТИКА ХІМІКІВ-ТЕХНОЛОГІВ В АКВАПАРКУ «7 ОКЕАН»

7 квітня 2016 року магістри спеціальності «Хімічна технологія та інженерія» та студенти 3 курсу напряму підготовки «Природоохоронні хімічні технології» мали унікальну можливість дізнатися про сучасні методи і технології очистки води у басейнах аквапарку «7 океан» та безпосередньо провести дослідження показників якості води.

Головний енергетик Ігор Панов розповів про особливості роботи обладнання в котельні, показав як функціонує енергозберігаюче обладнання італійських та іспанських виробників, створюючи відповідні показники якості, необхідні норми температури повітря та води і комфортні умови відпочинку для гостей аквапарку «7 океан».

Під час занять з предмету «Екологічна стандартизація та сертифікація» (викладач – к.т.н., доцент Ольга Параска) магістри спеціальності «Хімічна технологія та інженерія» та студенти 3 курсу напряму підготовки «Природоохоронні хімічні технології» вивчають порядок здійснення сертифікації в Україні, ведення відповідної документації, а також міжнародний досвід проведення сертифікації та стандартизації товарів та послуг.

У аквапарку «7 океан» на лабораторно-практичному занятті студенти дізналися про методи та способи очистки і знезараження води та побачили як відбувається визначення показників якості води у «міні-лабораторії».

Під час досліджень рН води, що подається у басейни аквапарку, становив 7,2 (значення визначене в Аквапарку «7 океан») і 7,3 (значення визначене у лабораторії Хмельницького національного університету).

Під час лабораторно-практичного заняття студенти впевнилися в якості очистки води у басейнах Аквапарку «7 океан» відповідно до європейських стандартів, що дозволяє безпечно та активно відпочивати в одному з найбільших аквапарків України.

Дякуємо керівництву Аквапарку «7 океан» за унікальну можливість вивчення сучасних технологій енергозбереження, очистки та знезараження води.

Більше інформації за адресою http://vk.com/akvapark_km

За інформацією кафедри хімічної технології