
22 жовтня у ботанічному саду ХНУ відбулося традиційне свято першокурсників – Посвята у спеціальності кафедри.
Подія пройшла у форматі квесту з майстер-класами та гастрономічними батлами, де студенти доводили, що обрали професію до душі! Модераторами стали викладачі кафедри, а відкрив свято декан факультету управління, адміністрування та туризму, професор Євгеній Рудніченко.
На локації «шеф-кухар» доцент Ігор Несторишен поділився секретами приготування крафтового борщу, а на «гастрономічній» – доцент Наталія Антошкова разом зі студентами приготували банош, крафтові шашлики з чорносливом та подільські грінки із салом.
Після дегустації всі учасники ділилися емоціями, фотографувалися і святкували справжній день єднання кафедри.
Студенти переконались, що туризм і гостинність – це не просто професія, стиль життя, який об’єднує творчих, щирих і закоханих у свою справу людей!











Кафедра туризму та готельно-ресторанної справи