13 листопада з нагоди Міжнародного дня студента у гуртожитку №4 відбувся кулінарний конкурс «Студентський майстер-шеф», організований та проведений студентським профспілковим комітетом ХНУ
У конкурсі взяли участь студенти 4 та 5 гуртожитків (10 учасників).
Членами журі були: голова студентського профкому Вичавка А. А., завідучка відділу навчально-виховної роботи Байдич Л. Е., помічниця-консультантка народного депутата України Стефанчука М. О. Лісова М. В., голова профбюро ФМВ Мамчич К. В. та голова профбюро ФЕУ Данчук Т. В.
Для приготування страви учасники мали 1.5 год. Процес приготування ретельно перевіряли члени журі. Основними критеріями оцінювання страв були смакові якості, доступність для студентів, подача та презентація страви.
Студенти проявили свою майстерність у кулінарії та оригінально презентували свої страви, вразивши усіх членів журі.
Варто зазначити, що студенти готували як традиційні страви, так і авторські, наприклад «Макшнакник» – нестандартна назва, але надзвичайно смачна страва
Гран-прі отримав студент групи СР-16-1 Сович Руслан, який приготував гарбузовий суп та курку в соусі; отримав подарунок від народного депутата Миколи Стефанчука сковорідку.
І місце – студент групи АТ-17-1 Потєряєв Олексій у подарунок отримав місячний абонемент у спортивний зал «Адреналін».
ІІ місце – студент групи ПМТ-17-1 Мойпанюк Дмитро був нагороджений сертифікатом на 300 грн у піцерію «Pizza Sushi Mario».
ІІІ місце – студент групи ПМТ-18-1 Дячук Вадим виграв сертифікат на 200 грн у піцерію «Pizza Sushi Mario».
У категорії «Десерти» перемогла студентка групи АМ-19-1 Слюсар Надія та отримала сертифікат у SPA-салон
Усі учасники отримали у подарунок кружки.
Протягом проведення конкурсу вирував гарний настрій. Сподіваємося, що цей захід стане щорічною традицією. Обіцяємо, що наступного року буде ще цікавіше.
Дякуємо за допомогу у відзначенні переможців народному депутатові України Стефанчуку М. О.!
Інформація студентського профкому
18.11.2019