ДО НОВОРІЧНИХ ТА РІЗДВЯНИХ СВЯТ ОЧІЛЬНИКИ ОБЛАСТІ ПРИВІТАЛИ КРАЩИХ СПОРТСМЕНІВ ХМЕЛЬНИЧЧИНИ, ДО ЧИСЛА ЯКИХ УВІЙШЛИ СТУДЕНТИ НАШОГО ВНЗ

Напередодні Різдвяних свят під головуванням першого заступника голови обласної державної адміністрації Василя Процюка, голови обласної ради Михайла Загородного та за участі заступника міського голови з гуманітарних питань Галини Леонтіївни відбулися урочистості з нагоди відзначення кращих спортсменів Хмельницької області.

Перший заступник голови обласної державної адміністрації Василь Процюкпривітав усіх присутніх і зазначив, що ціллю зібрання є віддати шану людям, які прославляють нашу державу та Хмельниччину – спортсменам, які є переможцями в багатьох видах спорту.

Упродовж останніх років вже стало традиційним відзначення кращих спортсменів, тренерів, викладачів та фахівців цієї галузі.

За вагомий внесок у розвиток фізичної культури та спорту керівники області вручили нагороди найкращим, до числа яких увійшли і спортсмени нашого навчального закладу:

1. Алтухов Павло, студент групи МНз-13-1, член національної збірної команди з веслування на байдарках і каное, майстер спорту України міжнародного класу;

2. Грищун Ірина,студентка групи ТО-11-1,член національної збірної команди з веслування на байдарках і каное, майстер спорту України міжнародного класу;

3. Демецький Владислав, студент групи ФР-11-1, гравець національної збірної команди з регбі, майстер спорту України;

4. Щукла Ірина, студентка групи ЗЛ-13-1,майстер спорту України з фехтування на шаблях;

5. КвіквініаПолміра,студент групи ТО-11-1,майстер спорту Україниз гирьового спорту.

Щиро вітаємо усіх, для кого заняття спортом стало не просто захопленням, а дійсно покликанням душі.Бажаємо Вам спортивних досягнень, успіхів, здоров’я.

Квасниця О.М.,
старший викладач
кафедрифізичноговиховання