ОСІННІ СТАРТИ ЛЕГКОАТЛЕТІВ

Із легкоатлетичного кросу розпочалися змагання міської Спартакіади серед студентів ВНЗ ІІІ-ІV р.а.

Легкоатлети змагалися у міському парку ім. М.Чекмана. Юнаки долали дистанцію 1 км, а дівчата – 0,5 км. Відмінно провела свій забіг Петрович Ганна (студентка групи ТЛПс-14-1), яка впевнено лідирувала на дистанції і на фініші була першою з часом 1 хв. 18,0 сек.

Серед юнаків не було рівних Чукань Тарасу (студент групи ЗЛ-13-1), який з великим відривом виграв свій забіг – 2 хв. 31,0 сек. Цей час став кращим серед усіх учасників змагань.

Драматичним виявився забіг, де стартували Жура Максим (студент групи ЗЛ-12-1) та Глухов Владислав (студент групи КІ-15-1): у стартовій штовханині, через падання, вони змушені були наздоганяти інших учасників забігу. Потрібно віддати належне Журі Максиму, який проявив характер і зумів не тільки наздогнати, а й вигравати свій забіг. У підсумку його час 2 хв. 34,0 сек. став другим.

І все ж падіння двох учасників команди та втрата дорогоцінних секунд призвели до того, що ми поступилися у підсумку Національній академії Державної прикордонної служби України імені Б. Хмельницького, але лише 4 очками.

За збірну команду університету також виступали:

Ковальська Ірина (ЗЛ-13-1)

Аболіна Яна (ЗЛ-13-1)

Литвин Юлія (СП-13-1)

Козлов Богдан (КІ-15-2)

Стрільчук Дмитро (СР-14-1)

Ст. викладач кафедри фізичного виховання
Садовий О.Б.