Знайомство студентів з м. Хмельницький під час етно-патріотичної екскурсії

Нещодавно студенти груп ХТ-15-1, ХТ-14-1, Хім-15-1 разом з куратором першого курсу Іванішеною Т.В. побували на екскурсії нашим містом, де мали можливість дізнатися безліч цікавих фактів про історію та сьогодення Хмельницького. Екскурсію проводив український журналіст Ігор Байдак.

Організована Радою кураторів Хмельницького національного університету етно-патріотична екскурсія містом дозволила студентам заглянути у невідомі куточки Хмельницького.

Протягом етно-патріотичної екскурсії нашим містом студенти мали змогу дізнатися про героїчну історію та сьогодення нашого славного міста.

Куратор Іванішена Т.В. зазначила: «У студентів та і в мене особисто залишились незабутні враження від екскурсії, настільки цікаво та по-особливому, з своїми віршами (дуже сучасними, з гумором) про Хмельницький та і про Україну розповідав екскурсовод. Всім рекомендую, не пожалкуєте!»

Окрім того студентам Хмельницького національного університету запропонували відвідати ще одну історичну екскурсію «Кримінальний Проскурів» і вони із зацікавленням погодились.

Рада кураторів ХНУ