Торкнись науки

Вже у цю суботу з 11.00 до 18.00 у парку Шевченка у Києві відбудуться Наукові пікніки. Під час їх проведення у кожного буде можливість у прямому сенсі торкнутися науки.

Наукові установи, університети та наукові гуртки Києва покажуть свої наукові здобутки.

Кожен бажаючий зможе відчути себе геніальним науковцем – зробити вибуховий експеремент, покерувати роботом або пройти науковий квест!

Новинкою цього року стане лекторій з науково-популярними лекціями про все: від історії до енергетики. У ролі лекторів виступлять відомі українські вчені, дослідники та громадські діячі.

Детальна програма Наукових пікніків у Києві за посиланням: http://bit.ly/sp-progr

Цього року Наукові пікніки відбудуться вже втретє у 10 містах України: Харків (6 вересня), Київ (12 вересня), Кривий Ріг (19 вересня), Дніпропетровськ (20 вересня), Дубно (25 вересня), Луцьк (26 вересня), Тернопіль (27 вересня), Одеса (3 жовтня), Вінниця (4 жовтня), Львів (10 жовтня).

На центральних площах та у скверах міст ми покажемо, що наука – це цікаво і важливо!

Місце проведення для кожного міста і програму Наукових пікніків буде розміщено на сторінках у соцмережах:

https://fb.com/ScientificFun

http://vk.com/ScientificFun

Слідкуйте за новинами!

Вхід для відвідувачів вільний!

Стати учасником Наукових пікніків і показати, що наука має бути цікавою може кожен охочий. Для цього потрібно заповнити анкету j.mp/scipicnics

До участі запрошуємо команди науковців, науково-дослідні інститути, наукоємні стартапи, наукові гуртки, студентів і школярів, всіх хто може цікаво розповісти про науку і показати її.

Участь для неприбуткових організацій безкоштовна.

З усіх питань пишіть на scientific.picnic@gmail.com

Ми також шукаємо партнерів, що розділяють нашу любов до науки та ідею її популяризації в Україні. Щоб з нами подружитись, пишіть сюди: http://www.fb.com/ScientificFun

Підтримати Наукові пікніки можна на Українській біржі благодійності:

http://www.ubb.org.ua/project/1604/

Детальніше про проект http://www.slideshare.net/shelevytska/1-50522830