Конференція молодих науковців у Кракові

6 – 10 травня 2015 року молоді науковці Хмельницького національного університету брали участь у міжнародній конференції “The 52 session of the students scientific circles”, що відбувалася в Університеті науки і технологій АГХ у Кракові (Польща).

Учасниками конференції були науковці з Польщі, Словаччини, Чехії та України. Тематика конференції широка і різноманітна, охоплює широке коло питань, пов’язаних з математичним моделюванням, процесами вимірювання, з прогнозуванням і розрахунком технологічних процесів, енергоефективністю, вирішенням екологічних проблем.

На 52 конференції молодих учених в Університеті науки і технологій АГХ представили результати наукових досліджень студенти Хмельницького національного університету: Марина Кандаловська, Микита Лебедєв, Богдана Лепетко (науковий керівник – к.т.н., доцент Ольга Параска); Вікторія Кошельник (науковий керівник – д.т.н., професор Світлана Карван). Студентка кафедри хімічної технології гр. ХТ-11-1 Лілія Анічкіна успішно представила доповідь на тему «Особливості методів визначення наночастинок» (науковий керівник – к.т.н., доцент Ольга Параска).

Під час конференції відбувалися цікаві дискусії, обмін науковими досягненнями, обговорення інтеграційних процесів, що сприяє мотивації наукової діяльності молоді та мобільності у сучасному суспільстві.

Бажаємо молодим науковцям творчого натхнення та нових здобутків у науковій діяльності!

Наукове товариство студентів і молодих вчених