ВОЛЕЙБОЛЬНИЙ ТУРНІР ПРИСВЯЧЕНИЙ ВСЕСВІТНЬОМУ ДНЮ ЗДОРОВ’Я

Окрасою відзначення Всесвітнього дня здоров’я у Хмельницькому національному університеті стало проведення волейбольного турніру між професорсько-викладацьким складом, який відбувся 7 квітня в ігровій залі навчального корпусу №4.

Вже доброю традицією стало поглиблення співпраці в галузі фізичної культури і спорту з іншими вищими навчальними закладами. Так, у цих змаганнях взяла участь команда викладачів Київського національного університету технології та дизайну. Хмельницький національний університет представляли: збірна команда кафедр здоров’я людини та фізичного виховання та збірна команда викладачів інших кафедр, переважно факультету інженерної механіки та факультету програмування та комп’ютерних і телекомунікаційних систем.

Між цими командами розгорілась напружена та емоційна боротьба. Доля переможців вирішувалась буквально на останніх хвилинах матчів. За підсумками змагань місця розподілились наступним чином:

перше місце посіла команда кафедр здоров’я людини та фізичного виховання;

другими стали викладачі, які представляли збірну команду Хмельницького національного університету;

третє місце вибороли гості турніру, команда викладачів Київського національного університету технології та дизайну.

Незважаючи на різні місця, переможцями стали усі учасники змагань, оскільки отримали добрий заряд позитивної енергії, покращили свій рівень фізичних можливостей та власним прикладом долучились до пропаганди здорового способу життя.

Солтик О.О.,
в.о. зав. кафедрою фізичного виховання