ПЕДАГОГІЧНА ПРАКТИКА – КРОК ДО ПРОФЕСІЙНОЇ МАЙСТЕРНОСТІ

У рамках проходження педагогічної практики 04.12.14 магістри кафедри практики іноземної мови та методики викладання провели відкритий позакласний захід, присвячений найдобрішим та найщирішим святам року: Дню подяки та Різдву.

Завдяки великій допомозі доцентів кафедри практики іноземної мови та методики викладання Дорофєєвої О.М. та Зеленко Н.В., магістри групи АМЛмб-10-1 Горбачук Вікторія, Волощук Вікторія та Михальчевська Анастасія підготували безліч ігор та розважальних конкурсів, пісень та відео, які допомогли усім присутнім поринути в атмосферу справжнього свята у стінах Хмельницького національного університету. Крім того, студенти-другокурсники мали змогу поглибити свої знання щодо традицій, звичаїв святкування Дня подяки та Різдва у Сполучених Штатах, також попрактикувати розмовну англійську мову.

Було приємно спостерігати, як студенти активно долучаються до роботи в командах, співають різдвяні пісні та беруть участь у різноманітних конкурсах на різдвяною тематику.

Варто додати, що проведений захід мав неабиякий вплив на студентів: спонукав їх висловити щиру вдячність один одному за дружбу та гарну співпрацю. Студенти мали змогу подякувати як своїм друзям та одногрупникам, так і викладачам та магістрам кафедри практики іноземної мови та методики викладання, що було дуже приємно.

Наприкінці заходу, кожен з присутніх отримав солодощі з найщирішими привітаннями та побажаннями від магістрів, а також, було обрано найактивніших учасників, які стали королем та королевою заходу.

Студенти другого курсу були приємно вражені рівнем підготовки магістрів та поділилися гарними враженнями щодо проведеного заходу. Сподіваємося, що подібні заходи будуть проводитись і надалі, оскільки вони дають змогу не тільки дізнатись багато нового про країни, мова яких вивчається, а й закріпити набуті знання, вміння та навички з англійської мови в дружній та приємній атмосфері.

Студентка групи АМЛмб-10-1
Горбачук Вікторія