Осінній благодійний ярмарок на підтримку ЗСУ

До­по­ма­га­ти на­шим воїнам — це най­мен­ше, що ми мо­же­мо зро­би­ти для тих, хто щоденно наближає нашу перемогу та бо­реть­ся за на­ше мир­не сього­ден­ня і щас­ли­ве май­бут­нє у рід­ній кра­їні.

1 жовтня, з нагоди Дня захисників і захисниць та Дня університету, у стінах нашого закладу відбувся осінній благодійний ярмарок на підтримку ЗСУ. Варто зазначити, що проведення благодійних ярмарків вже стало гарною традицією для нашого університету. Незмінними ініціаторами проведення такого заходу є відділ навчально-виховної роботи (завідувач – Інна Горячок) та заступники деканів з виховної роботи.

Хол 4 навчального корпусу перетворився на справжній ярмарковий майданчик, де панувала дружня та патріотична атмосфера. Студенти, викладачі та співробітники пропонували домашню випічку, вареники та пампушки, різноманітні смаколики, а також поробки, картини, прикраси, виготовлені власноруч, сувеніри, створені на 3Д-принтері та багато іншого. Кожен факультет, академічна група, які брали участь у заході, намагалися вразити своїм творчим підходом та оригінальністю подачі.  Студенти активно запрошували до своїх столів та рекламували товар, у який було вкладено часточку душі.

Родзинкою нашого заходу стала смажена свинина, приготовлена на відкритому вогні за фірмовим рецептом доцента кафедри   технологічної та професійної освіти і декоративного мистецтва Олександра Лівшуна. Неповторний аромат та запах смаженого приваблював учасників протягом усього ярмарку.

Наш ярмарок був успішним. Зібрані кошти будуть спрямовані на закупівлю необхідних засобів для наших захисників та придбання тканини для пошиття адаптивного одягу воїнам, які наразі проходять лікування  у Хмельницькому обласному госпіталі ветеранів війни. Варто зазначити, що шиють одяг студенти та викладачі кафедри технології і конструювання швейних виробів.

Висловлюємо щиру вдячність студентам, викладачам та співробітникам ХНУ, які долучилися до організації та проведення ярмарку. Дякуємо за активність та небайдужість у цей складний для усіх нас час!

Наша сила – в єдності та підтримці!

Разом до перемоги!

Відділ зв’язків з громадськістю, Відділ навчально-виховної роботи