Студенти ХНУ відвідали культурно-мистецькі заходи «Шевченко 4.5.0»

21 травня студенти та викладачі Хмельницького національного університету мали нагоду відвідати культурно-мистецькі заходи у рамках проєкту «Шевченко 4.5.0», присвячені 210 річниці з Дня народження великого генія українського народу Тараса Шевченка. Це стало важливою подією для молодих людей, які прагнуть розширити свій кругозір та збагатитися духовно та естетично.

У мистецькій акції, яка відбулася у сквері імені Тараса Шевченка, взяли участь студенти групи МЛМС-23-2 факультету міжнародних відносин і права (куратор – Віктор Лисак).

Концертну програму та  виставку народного мистецтва у театрі імені м. Старицького відвідали студенти різних освітніх програм гуманітарно-педагогічного факультету разом із кураторами академічних груп та заступником із виховної роботи Інною Приймак.  Культурно-мистецький захід вразив своєю постановкою та акторською грою, яка викликала у глядачів широкий спектр емоцій.

Виставка народного мистецтва представила роботи у різноманітних техніках  та стилях, що дало змогу оцінити широту та багатство українського мистецтва.

Студенти ХНУ отримали позитивні враження від заходу. Багато хто з них зазначив, що такі події надихають їх на подальший розвиток у сфері мистецтва та культури. Студентка третього курсу спеціальності «Середня освіта. Українська мова та література» Дарина Редько поділилася своїми враженнями: «Це було неймовірне поєднання жанрів та стилів українського мистецтва. Це було красиво та зворушливо. А  виконавці додали заходу яскравих барв і створили атмосферу свята».

Культурно-мистецькі заходи «Шевченко 4.5.0»,  які відвідали студенти ХНУ, є важливими для формування національно-патріотичного, культурного та інтелектуального потенціалу молоді, сприяючи розвитку їхніх талантів та професійних навичок.

Відділ навчально-виховної роботи