Результати першого туру конкурсу 2023–2024

Стипендіальна програма «Завтра.UA» Фонду Віктора Пінчука повідомляє, що 329 студентів українських ЗВО пройшли до другого туру цьогорічного конкурсу і серед них п’ятеро здобувачок освіти Хмельницького національного університету. Це Іщук Тетяна – оцінка від журі 20 балів із 20 можливих, Швайко Валерія – оцінка 17,5 балів, Олійник Анастасія – 16,5 балів, Вовкотруб Катерина – 16 балів, Мовчанюк Анастасія – 10 балів.

Зі списком переможців можна ознайомитися за посиланням https://zavtra.in.ua/2024/02/01/ogolosheno-rezultaty-1-go-turu-konkursu-2023-24-zavtra-ua/

Щиро вітаємо наших студенток із переходом до другого туру конкурсу і бажаємо успіхів надалі!

На наступних етапах конкурсу незалежні фахові експерти оцінять конкурсні роботи студентів, після чого переможці 2-го туру зустрінуться на змаганнях (онлайн), щоб під час роботи в команді продемонструвати особистісні компетенції.

Результати другого туру конкурсу будуть оголошені у другій половині березня 2024 року. Проведення змагань третього туру планується у квітні 2024 року. Цьогорічних стипендіатів буде визначено у травні–червні за сумою балів, отриманих у трьох турах. У червні переможців буде прийнято до спільноти стипендіатів програми.

Стипендіати протягом року отримують щомісячну стипендію розміром 3727 гривень, беруть участь у зустрічах Ялтинської європейської стратегії, публічних лекціях з провідними представниками бізнесу, політики та культури, долучаються до проєктів Фонду Віктора Пінчука та PinchukArtCentre.

У Конкурсі 2023–2024 взяв участь 341 студент із 91 українського ЗВО.

Більше інформації про стипендіальну програму для усіх зацікавлених на сайті https://zavtra.in.ua/about/support/

Відділ навчально-виховної роботи