Студенти ХНУ долучилися до виготовлення окопних свічок

У Хмельницькому національному університеті студенти долучилися до виготовлення окопних свічок для українських захисників, адже із настанням холодної пори наші військові особливо потребують нашої допомоги. Основа для окопних свічок для українських воїнів – бляшанка, картон і парафін. До речі, попередньо за ініціативою кафедри технології машинобудування факультету інженерії транспорту та архітектури, а також студентів-активістів факультету інформаційних технологій та факультету інженерії транспорту та архітектури було організовано збір цих матеріалів у 1 та 4 навчальних корпусах, а також на кошти, зібрані студентами та викладачами нашого університету, було придбано понад 100 кг парафіну.

Горять такі свічки довго, на них можна і чайник підігріти, й речі підсушити, і зігрітися у холодному окопі. Окрім цього, вони є безпечними у використанні, дають достатньо світла аби орієнтуватись в окопах і водночас не демаскувати позицію.

Нещодавно члени студентської ради та інші охочі під керівництвом завідувача кафедри технології машинобудування Віталія Ткачука та завідувача лабораторіями Олега Філя  виготовили велику партію свічок і вирішили, що така ініціатива тепер відбуватиметься щотижнево.

Кожна виготовлена свічка — це підтримка наших воїнів

Долучаймось до благодійних ініціатив, гуртуймося, допомагаючи нашим воїнам, та наближаймо нашу велику перемогу!

Відділ навчально-виховної роботи
Студентська рада