«Дорогий воїне!… Бережіть себе! Повертайтеся живими!»

У Хмельницькому національному університеті вже другий рік поспіль реалізовується  традиція написання листів нашим захисникам. Студенти пишуть листи незнайомим солдатам, адже хочуть подякувати всім захисникам і захисницям, а також розповісти, як цінують їхній вчинок.

Відділом навчально-виховної роботи спільно із заступниками деканів з виховної роботи, студентською радою було організовано написання листів і цього року, напередодні Дня Збройних сил України. «Ми не перестанемо дякувати нашим воїнам, передавати їм вітання, ми вкладаємо часточку своєї душі та  найщиріші побажання, пишучи такі цінні та потрібні слова підтримки! До речі, під час Першої і Другої світових воєн листи були очікуваною і цінною реліквією для військових на фронті», – зауважує Інна Горячок, завідувач відділом навчально-виховної роботи.

Нижче ми подаємо  фото та цитати із листів:

«Дякую, що ви захищаєте нашу землю! Я хочу, щоб ви повернулися живими. Ви мої герої. Слава Україні! Героям слава! Слава нації! Смерть ворогам!»

«Дякуємо усім, хто стоїть на захисті нашої України!  Дякуємо, що бережете рідну землю від ворога!  Миру нам усім, злагоди та щасливого майбутнього! Хай міцніє і процвітає наша держава, бо ми – непереможні!»

«Дорогі солдати, я пишаюся Вами! Вашою мужністю, стійкістю і незламністю. Весь український народ переживає і молиться за Вас! Ви – Герої в цей непростий час. Бажаю нам швидкої перемоги, повернення до своїх родин. Ви не дарма стоїте за нашу вільну Україну! Від усього серця бажаю терпіння і витримки. Нехай Бог Вас оберігає, ворожі кулі оминають, а вороги від страху тікають. Ми молимося за Вас! Бережіть себе і Україну!»

Хтось із юнаків і дівчат писав вірші, які насправді проникають у душу, хтось намалював малюнок, а хтось доклав власноруч виготовлені патріотичні браслети-обереги.

Дякуємо усім студентам нашого університету, які долучилися до цієї гарної справи, проявили високий патріотизм та громадянську самосвідомість!

Усі листи, написані нашими студентами, передали нашим захисникам!

Слава ЗСУ! Слава Україні!

Відділ навчально-виховної роботи